Lolland Direkte er en afdeling af Sparekassen Lolland, som nu tilbyder finansiering til landbruget over internettet i direkte forbindelse med den enkelte maskinhandel.

Hidtil er Lolland Direktes maskinfinansiering udelukkende blevet afsat via udvalgte forhandlere i Østdanmark eller ved direkte henvendelse til den enkelte landmand.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det nye tiltag gør det endnu nemmere at handle landbrugsmaskiner online, for i praksis skal en maskinkøber blot oplyse på www.lollanddirekte.dk, hvem forhandleren er, hvilken maskine det drejer sig om, og hvad der gives i udbetaling eller i bytte, forklarer konsulenterne Henrik W. Møller og Søren Østergaard, Lolland Direkte.

- Når oplysningerne er tastet ind, modtager låneansøgeren et tilbud fra Lolland Direkte, og når tilbuddet er accepteret, fremsendes lånedokumenter til underskrift, hvorefter lånet udbetales efter købers anvisning, siger de.

På MaskinBladet Online

Lolland Direktes maskinfinansiering er nu også med på MaskinBladet Online, hvor godt 10.000 maskiner er sat til salg gennem 165 forhandlere over hele landet.

- Dermed er maskinfinansieringen fra Lolland Direkte lige ved hånden og nem at benytte, når behovet opstår, siger Henrik W. Møller og Søren Østergaard.

En anden nyhed fra Lolland Direkte, som de fremhæver i tilknytning til den landsdækkende maskinfinansiering er et tilbud om maskinkredit.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Maskinkreditten skræddersyes, så kunden når som helst kan anskaffe maskiner efter eget valg og blot sende regningen til Lolland Direkte, forklarer konsulenterne.

- De tilføjer, at renten på kreditten er den samme som på et maskinlån, og derfor skulle maskinkreditten være fordelagtig at anvende sammenlignet med en almindelig driftskredit.