Abonnementsartikel

Gå foråret i møde og bliv inspireret af det nye nummer af Bonique - denne gang med køkkenet i centrum

Om få dage lander det nye nummer af magasinet Bonique i postkasserne hos 110.000 familier med bopæl på landet. De fleste vil modtage magasinet med posten den 18. februar.

Det er for tidligt at sige farvel til vinteren. Den kan stadig nå at vise sig fra sin kolde side. Men vi går mod lyse og varmere tider.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Også i Bonique, hvor vi så småt tager forskud på foråret i godt haveselskab med Anemette Olesen. Hun er en særdeles vidende og populær haveskribent, som Bonique er glad for at kunne præsentere for læserne.

Nyhed i Bonique

En anden nyhed i magasinet er brevkassen om vin. Vinekspert Lars Gregersen giver svar på spørgsmål og gør det med den fylde og rundhed, som også karakteriserer en god vin.

Et af husets mest populære rum er køkkenet. Bonique har sat køkkenet i centrum og besøger blandt andet to familier på landejendomme i Øst- og Vestjylland med hver sit bud på et drømmekøkken.

Liv og farver skal der til – ikke mindst i en grå februar. Derfor har Bonique allieret sig med den farverige kunstner Jes Nordby om at sætte kulør på det nybyggede stuehus "Lindelund" ved Saksild.

Gode råd og historier

Inde godt men ude bedst – hvis man er en hest. Det skriver landskonsulent Eric Clausen om denne gang. Og vi giver gode råd om, hvordan man holder dyrene "inde" i indhegninger – når de er ude. Der er nogle tommelfingerregler, man skal kende, før man hegner sine dyr inde, hvis man vil undgå bøvl og ærgrelser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bonique byder lige som i sidste udgave på inspiration til en oplevelse i naturen, og er man jæger, giver en jagtkonsulent bolden op til forårets gøremål.

Der er biltest, gør-det-selv råd, anmeldelser af nye bøger, kloge ord om hunde, jura og økonomi og selvfølgelig dejlige opskrifter fra Pouls Landkøkken.

Endelig fortæller to kvinder om hver deres indgang til landet. De har taget vidt forskellige udfordringer op, men har begge fællesnævnerne: Styrke og vilje.