Abonnementsartikel

Bayer har lavet en hjemmeside, som beskriver virksomhedens plantebeskyttelsesmidler og som indeholder en fagordliste

Bayer har lavet en hjemmeside med flere relevante oplysninger for landmænd, der benytter plantebeskyttelsesmidler.

Hjemmesiden, www.agro.bayer.dk, behandler grundigt produkter til plantebeskyttelse fra Bayer. Samtidig indeholder siden en ordliste over de mest almindelige kulturplanter og skadevoldere i landbruget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ordlisten er både på dansk, tysk, engelsk og norsk, og desuden er der den latinske betegnelse samt de forkortelser, som anvendes i forbindelse med forsøg.

- Hvis man i udenlandsk litteratur støder på ukendte ord i forbindelse med plantebeskyttelse, kan listen være meget nyttig. Listen kan nemt gemmes på ens egen computer. Det gør listen nem at anvende uden først at skulle koble computeren på nettet, skriver Bayer i en pressemeddelelse.

Studer ved pc

På en del af hjemmesiden kan man læse om alle Bayers midler med brugsanvisninger.

- Det betyder, at man kan studere dem på computeren og ikke behøver at gå i giftrummet for at læse om midlernes rette anvendelse, fortæller Bayer.

- Leverandørbrugsanvisninger findes under de enkelte midler. Da de normalt ikke er omtalt på midlernes etikette, men skal indhentes særskilt, kan det være praktisk at vide, at de findes på nettet, hvis de er bortkommet, specielt hvis man står i en weekend eller helligdagsperiode og har brug for disse oplysninger, oplyser Bayer.