Abonnementsartikel

DLG indgår i et samarbejde med Cybercity og Debitel om tele- og internetprodukter til sine kunder, som ikke umiddelbart bliver bedre stillet af aftalen

DLG har indgået en samarbejdsaftale med Cybercity og Debitel, som giver DLG mulighed for at tilbyde telefoni- og internetprodukter til sine kunder.

Men umiddelbart ser det ikke ud til at være den store fidus økonomisk set for kunderne at benytte sig af det nye tilbud.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Således er minuttaksten for en internetopkobling uden et månedligt abonnement hos Cybercity 22 øre i minuttet i dagtimerne, mens den tilsvarende takst er 22,5 øre hos DLG. Om aftenen og i weekenden kører de to selskaber med samme takster.

DLG vælger da også at sammenligne sine produkter med TDCs priser. I denne sammenligning kan man umiddelbart spare 15-20 procent ved at vælge DLG, oplyser administrerende direktør Asbjørn Børsting, DLG.

- Vi kan med samarbejdsaftalen tilbyde vores kunder almindelig internet- og bredbåndsadgang til fordelagtige priser. Kommunikationsløsninger som disse er særlig vigtige for kunderne, da de bor i landdistrikterne, siger han.

Når det gælder ADSL-opkoblinger, har DLG endnu ikke lagt sig fast på en pris, oplyser selskabet til MaskinBladet.

Mere af samme skuffe

Asbjørn Børsting kan sagtens forestille sig, at DLG vil indgå lignende samarbejdsaftaler fremover.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi tror meget på, at alt det, der ligger i forlængelse af mobiltelefoniområdet, vil være i vækst – også hos landmænd. Og så er det et interessant instrument til vidensformidling, siger Asbjørn Børsting.

Aftalen med Cybercity er en forhandleraftale, hvor DLG selv fastsætter prisen over for landmændene.

- Vi tilbyder i princippet DLG en produktplatform, hvor de tager sig af alt det kunderettede. Det gør vi, fordi vi mener, at vi er gode til at lave internet-tjenester, mens vi tror, at DLG er bedre til at servicere denne type kunder, som de i forvejen kender, siger Henrik Clausen, administrerende direktør i Cybercity.

DLG Service og debitel oprettede selskabet DLG Tele i efteråret 2000, og det er dette selskab, som står for leveringen af tele-produkter til de cirka 100.000 kunder i DLG Service.