Abonnementsartikel

Cand. merc. og travkusk bliver ny chefkonsulent for Landskontoret for Heste

Den 36-årige Jørgen Kold er fra 15. april ansat som chefkonsulent og afdelingschef på Landskontoret for Heste, Landbrugets Rådgivningscenter i Skejby.

Her afløser han chefkonsulent Egon Fræhr, som 1. januar blev borgmester i Brørup.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Egon Fræhr er nu tilknyttet landskontoret som konsulent på deltid.

Jørgen Kold er cand. merc. med speciale i finansiering og organisation. Praktisk erfaring med administration, ledelse, kommunikation og IT har han fra EU, idet han i årene 1993-99 var ansat ved EU-Kommissionens statistiske kontor i Luxembourg.

Her var han leder af publikationsafdelingen og redaktør af en række publikationer, bl.a. Europakommissionens statistiske årbog.

Siden 1999 har han boet i Danmark og arbejdet på konsulentbasis for EU.

Interesse for trav

Hestekendskab har den nye chef også, idet han siden drengeårene har deltaget i familiens store hobby og er kommet meget på Jydsk Væddeløbsbane i Århus. Han er nu travkusk på hobbyplan. Jørgen Kold bor i Århus sammen med sin kæreste.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi ser Jørgen Kolds baggrund som et fint supplement til den faglige ekspertise, vi i forvejen har på Landskontoret for Heste, siger Nick Elsass, formand for Landsudvalget for Heste.

- Hermed har vi rigtig gode muligheder for udvikling, så landskontoret fortsat vil være et attraktivt viden- og servicecenter for danske hesteavlere, slutter Elsass.