Bårse Maskinforretning og Cylinderservice er blevet ny McCormick-forhandler på Sydsjælland.

Bårse maskinforretning blev grundlagt i marts måned 1995 af Niels Sødergren, som i dag er forretningens indehaver.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Niels Sødergren har arbejdet som montør ved DLAM i Viemose og besluttede på et tidspunkt at blive selvstændig. Allerede efter tre måneder blev medarbejder nr. to ansat og i dag er der syv medarbejdere i forretningen, som blev udvidet i 1996 og flyttet til Præstø.

Stor dækning

Virksomheden betjener et stort opland fra Nordfalster i Syd til Næstved – Stevns i Nord.

Bårse Maskinforretning har stor aktivitet inden for servicering af traktorer og mejetærskere, hvilket fra starten var forretningsgrundlaget.

Herudover har forretningen også salg og service af have/park-maskiner, bådmotorer, bilreparation, eget cylinderværksted, et reservedelslager med mere.

Bårse Maskinforretning har allerede solgt den første McCormick-traktor til en kunde på Møn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der vil altid være mindst en ny traktor på lager i forretningen, samt mulighed for demonstrationstraktorer. Forretningen har i dag stor erfaring med servicering af flere traktormærker og kan således også service brugte Case-traktorer samt skaffe de nødvendige reservedele, oplyser Bårse Maskinforretning og imortøren AgroTrac A/S.

- Bårse Maskinforretning og AgroTrac ser et stort potentiale for disse traktorer i området og samtidig en stabil videreudvikling af aktiviteterne i Bårse Maskinforretning, fortæller de nye samarbejdspartnere.