Abonnementsartikel

Brdr. Holst Sørensen A/S bliver ny importør af Keenan-fuldfodervogne

Brdr. Holst Sørensen, Obbekær ved Ribe, kommer fremover til at stå for importen af Keenan-fuldfodervogne til Danmark.

Keenan har besluttet sig for at øge samarbejdet med maskinforhandlere og importører i hele verden for at udnytte det lokale kendskab til markedet og for at sikre kunderne en effektiv og stabil service.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I en fælles pressemeddelelse skriver de to selskaber, at samarbejdet er en styrkelse af maskinprogrammet inden for kvægsektoren og samtidig en naturlig udvikling og strukturtilpasning inden for en stadig mere konkurrencepræget maskinbranche.

Forhandlernet skal udvikles

Brdr. Holst Sørensen vil sammen med Keenan udvikle et forhandlernet for at komme tættere på kunderne og derved sikre en effektiv service.

Som første led i samarbejdet vil Keenan-maskiner være repræsenteret ved Brdr. Holst Sørensens Åbent Hus den 24. og 25. maj 2002, hvor arrangøren forventer, at over 2.000 landmænd vil komme på besøg for at få information om de aktuelle produkter samt en let forfriskning.

Keenan startede med at drive forretning i Danmark i 1990"erne og betegner sig selv som en af pionererne bag introduktionen af TMR (fuldfoder) i Danmark.

Keenan har serviceret mere end 700 kunder i Danmark igennem de seneste 10 år, oplyser selskabet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brdr. Holst Sørensen har en lang historie i den danske maskinhandlerbranche, idet firmaet begyndte med import at traktorer direkte fra England i 1963. I 1995 begyndte firmaet at importere HOLSØ-maskinprogrammet, som blandt andet omfatter teleskoplæssere, frontlæssere, halmstrømaskiner og ensileringsvogne. Brdr. Holst Sørensen forhandler desuden McCormick-traktorer og Laverda-mejetærskere.