Abonnementsartikel

På grund af fusionen med Steff-Houlberg er det blevet muligt at skære 30 mio. kr. om året i omkostningerne på Tulip

Danish Crown er nu klar til at høste endnu en fusionsgevinst, som medfører afskedigelse af cirka 50 ansatte og lukning af blandt andet forædlingsproduktionen i Ebeltoft.

Denne gang er det Tulip Food Company, som ifølge slagteriets analyser kan rationaliseres med en gevinst på 30 mio. kr. om året til følge.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som et led i fusionen af Danish Crown og Steff-Houlberg blev produktionen af Steff-Houlbergs forædlede kødprodukter overført til Tulip Food Company. Ved samme lejlighed begyndte man at analysere, hvordan produktionen mest hensigtsmæssigt skulle skrues sammen.

Dette arbejde har nu ført til de foreslåede besparelser fra bestyrelsen i Tulip, som foreslår følgende:

- Disse omlægninger vil kunne realisere store dele af de gevinster, som vi forventede i forbindelse med Steff-Houlberg-fusionen, siger Tulip Food Companys administrerende direktør Torben Skou.