Abonnementsartikel

Rundvisning, førstehjælp, værnemiddeludstilling, konkurrencer og meget mere kan opleves på Bygholm Landbrugsskole

Projektet Landbruget – en sikker arbejdsplads? bliver afsluttet med maner lørdag 26. oktober 2002 på Bygholm Landbrugsskole, hvor alle aldre er velkomne mellem klokken 10 og 15.

I maskinhallen kan de besøgende forsøge at finde 24 fejl og mangler og måske vinde et par sikkerhedssko. Der er mulighed for at få målt sin lungefunktion, testet sin hørelse og stillet sulten med gratis pølser ved pølsevognen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Desuden står fagfolk klar med korte indlæg om positionsbestemt gødskning, Arbejdstilsynet, medarbejderpleje samt sikkerhed i høst- og efterårsarbejdet og fuldfoderfodring i kvægbesætninger.

Og børnene behøver ikke kede sig imens. Et par glade legetanter tager gerne børnene med rundt på en Karl Smart-bane, der blandt mange andre sjove ting byder på en flødebollekaster. Hvis tålmodigheden er til det, er der også mulighed for at male sit eget legende børn-skilt.

Der skulle altså være sikkerhed for en god og spændende dag, som man kan blive klogere af.

Landbruget – en sikker arbejdsplads? er et samarbejdsprojekt mellem Vejle Amt, Arbejds- og Miljømedicinsk afdeling på Vejle Sygehus og landbruget i Vejle Amt.