Abonnementsartikel

Den franske landbrugsmesse SIMA har slået sit navn fast og er for nogle et marketingredskab og for andre et vigtigt redskab til at træffe beslutninger

SIMA 2003 er ifølge arrangørerne klar med et komplet produktudbud med en logisk sektorinddeling, som er blevet forbedret, for at de besøgende kan bruge deres tid effektivt og få mest muligt ud af deres messebesøg.

Messen finder sted om mindre end fire måneder i dagene fra 23. til 27. februar 2003 i Paris-Nord Villepinte-messecentret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Efter fire messer med konstant fremgang betragtes SIMA nu som den førende internationale forretningsmesse for landbrugsmekanisering. Den kommende messe giver SIMA mulighed for at bekræfte sine grundprincipper og forsætte sin udvikling, lyder det fra arrangørerne.

SIMA er ifølge de franske tilrettelæggere den største forretningsmesse af sin art, og udstillingen finder sted på det største marked i Europa for landbrugsmaskiner.

Frankrig repræsenterer alene 37 procent af markedet, hvilket svarer til en værdi på 3,37 mia. euro.

Der blev i forbindelse med SIMA 2001 foretaget en undersøgelse blandt udstillerne, der viser, at der er fire hovedårsager til, at virksomhederne deltager på messen:

Undersøgelsen viser, at hver anden af de besøgende landmænd kommer på messen med det helt præcise formål at foretage en investering på kort sigt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

1.300 udstillere

Udstillingsarealet er på 220.000 kvadratmeter. Der er 1.300 franske og internationale udstillere, hvoraf de 110 er nye.

Besøgstallet er på 182.000 fagfolk, hvoraf de 41.000 er udlændinge.

Landbrugsmekanisering og -udstyr er fortsat i centrum på denne internationale messe med deltagelse af alle de store fabrikanter. Der er også mange andre udstillere, blandt andet inden for plantebeskyttelse, frø, husdyrsundhed og foderproduktion.

Avl i fokus

Husdyravl er en sektor, som har høj prioritet hos udstillerne og er blevet en integreret del af SIMA. Det omfattende program omfatter blandt andet :

Der er flere informationer om SIMA 2003 på www.simaonline.com.