På landbrugsrådets hjemmeside er der et fotogalleri med en række billeder af landbruget, som nu har fået Danske Svineproducenter til at rejse en kritik af Landbrugsraadet.

- I landbruget beskylder vi tit forbrugerne for at forlange Morten Korch-idyl, men det er sådan, Landbrugsraadet fremstiller landbruget på hjemmesiden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Under kategorien "dyr & stalde" er der billeder af høns, der går på en dejlig grøn græsplæne og en kat, der sidder og nyder solen. Under kategorien "gårde & redskaber" er der blandt andet et billede af en greb, der står i en bunke halm. Der er ingen billeder af for eksempel en flok søer i løsdrift, anfører svineproducenterne.

- Hvis Landbrugsraadet ønsker at fremstille landbruget på den måde, er der ingen, der kan bebrejde forbrugerne, når de tænker Morten Korch-idyl, mener Danske Svineproducenter.

- Så kære Landbrugsraadet. Fremstil dog landbruget på en realistisk måde! Lad os vise det, som det er. Vi har da ikke noget at skjule, lyder det kollegiale råd fra svineproducenterne.

Billederne kan ses på www.landbrugsraadet.dk