I forvejen er J. Hvidtved Larsens slamsugere at finde i så fjerne egne som Sankt Petersborg i Rusland og Sydney i Australien. Men nu vil den midtjyske slamsugerproducent satse på et område, der ligger lidt tættere på hovedkontoret i Silkeborg: Fyn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

J. Hvidtved Larsen (JHL) udbygger nemlig sit servicenetværk med et fynsk servicecenter, idet JHL har ansat nøglemedarbejdere og overtaget aktiverne i Dansk Spule Udstyr i Nr. Aaby øst for Middelfart.

Nr. Aaby-afdelingen fortsætter under navnet Dansk Spule Udstyr, og tidligere ejer Jørn Christensen er ansat som salgsansvarlig for Dansk Spule Udstyrs produktprogram, herunder traktorslamsugere.

Et stort udvalg af produkter

- De fynske og sydjyske kunder tilbydes nu Danmarks hurtigste og mest kompetente service af alle typer slam- og tørsugere samt et stort udvalg af reservedele og tilbehør, skriver JHL i en pressemeddelelse.

Virksomheden hæfter sig desuden ved, at der fra mandag den 5. marts atter produceres traktorslamsugere på Fyn.

Det nye samarbejde betyder også, at JHL's øvrige servicecentre i Greve og Silkeborg nu også tilbyder service af traktorslamsugere og andre DSU-opbygninger. Endelig tilbydes mobil service af hele produktsortimentet i hele landet.