Godt nok bliver årets største internationale entreprenørmesse, Intermat, afholdt i Paris, men tidligere erfaringer har vist, at der kommer mange danske besøgende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derfor har S.D. Kjærsgaard valgt at stille med et dansk hold på den store internationale Case-stand på messen.

Salgschef Kim Damgaard vil være på standen i hele messeperioden (den. 16.-21. april), og distriktschef Torben Pedersen fra det sjællandske område vil være der onsdag til fredag.

- Jeg har tidligere været på Intermat, og det viser sig, at der kommer mange danske kunder både fra entreprenørsektoren og udlejningsfirmaerne. Derfor er vi to mand det meste af tiden til at tage mod de danske kunder på dansk og dermed få en dialog, som vi efterfølgende kan bygge videre på, siger Kim Damgaard.

Ny motor sparer diesel

Case kan i år fejre 170 års fødselsdag, og det usædvanligt lange åremål i branchen vil blive et af temaerne på den store stand på Intermat.

Et led i den fejring bliver, at der om torsdagen vil være busture direkte fra standen til Cases kundecenter, hvor der vil være lejlighed til både at få demonstreret maskiner og til selv at køre dem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Case har for nylig lanceret to gravemaskiner på henholdsvis 14 og 24 ton med kort bagende, og derudover er hele gravemaskineprogrammet fra 13 til 21 tons samt de helt store modeller omkring 45 tons fornyet i forbindelse med Tier 4 motorerne.

Kombineret med Case Intelligent Hydraulic System betyder det betydelige dieselbesparelser på op til 10 procent og 5 procent hurtigere hydraulikhastigheder.

- I forbindelse med Intermat vil der også blive introduceret yderligere læssemaskiner i F-serien med Tier 4 motorer. På læssemaskinerne er brændstofbesparelserne endnu større end på gravemaskinerne, fortæller Kim Damgaard.