Maskincenter Felsted A/S fra Felsted sydøst for Aabenraa og Brdr. Holst Sørensen A/S fra Ribe har ofte været i selskab med hinanden til forhandlermøder og lignende arrangementer. Og nu kommer de til at lære hinanden endnu bedre at kende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De to maskinforretninger har nemlig indledt, hvad de selv kalder "et meget tæt samarbejde" på landbrugs- og have- og park-områderne.

- Brdr. Holst Sørensen og Case IH Danmark har længe ønsket at komme mere på markedet netop i dette hjørne af Danmark, afslører medindehaver af Brdr. Holst Sørensen A/S Søren Holst Sørensen.

Han fremhæver, at Maskincenter Felsted er "meget stærke på have- og parkområdet til såvel private, kommuner som anlægssektoren."

Montører på udvekslingsophold

For at sikre udveksling af erfaringer og uddannelse af personalegrupperne i de to forretninger, vil kunderne fremover kunne opleve, at montører fra de to maskinforretninger arbejder på udvekslingsophold hos hinanden.

- Og vi vil også i perioder kunne trække på hinandens medarbejdere og derved støtte hinanden i de perioder, der er særligt travlt på værkstederne, fortæller Søren Holst Sørensen og ejerne af Maskincenter Felsted A/S Linda og René Krogh.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Du kan læse mere om aftalen - især på landbrugsområde - på vores søstersite, www.maskinbladet.dk.