Abonnementsartikel

Tre sjællandske John Deere-forhandlere vil fremover arbejde mere snævert sammen for at udnytte de tre forretningers ekspertise mere rationelt

Tre sjællandske John Deere-forhandlere vil fremover arbejde mere snævert sammen. Formålet er at kunne udnytte den ekspertise, der allerede findes i de tre forretninger, mere rationelt.

Holbæk Agro Center, Næstved Maskin-Service og Karise Maskin-Service, som tilsammen tegner sig for en stor del af John Deeres salg på Sjælland, forventer, at kunderne vil opleve samarbejdet mellem forretningerne som en væsentlig forøget kapacitet på servicesiden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er hensigten at opnå forbedringerne med den samme medarbejderstab.

De tre maskinforretninger, som alle er full-line John Deere-forhandlere, sælger og servicerer i forvejen de samme maskiner og redskaber til landbrug og have/parksektoren.

- Og vi har gennem længere tid haft et papirløst samarbejde, siger maskinhandler Hans Erik Karlshøj, Næstved og Karise Maskin-Service.

De tre forretninger har nu fået papir på hinanden, idet der er kommet fælles kapital i driftsselskabet Holbæk Agro Center, der samtidig er omdannet til et aktieselskab.

Daglig ledelse og alt personale i de tre forretninger fortsætter uændret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Samarbejdet rækker i øvrigt ud over de tre forretninger, idet Heinrich Jochimsen, Maskincenter Felsted ApS, der ligeledes er full-line John Deere-forhandler, er indtrådt i bestyrelsen for det nye aktieselskab, fortæller Hans Erik Karlshøj, der er formand for bestyrelsen.

Den nye formand fylder i øvrigt 50 år 28 januar, hvilket markeres med en reception på dagen hos Næstved Maskin-Service.