Abonnementsartikel

Fendt Skandinavia A/S og AGCO Danmark A/S indgår samarbejde om fremtidig distribution af Fendt i Danmark

Alex Pedersen, Fendt Skandinavia A/S, der har distribueret Fendt-traktorer til det danske landbrug igennem mere end 25 år, har indgået et samarbejde med AGCO Danmark A/S om distribution af Fendt-produkter til det danske marked.

Alex Pedersen vil fortsat være importør/forhandler af Fendt-produkter i et eget distrikt i det sydvestlige Jylland i området omkring Starup, hvor Fendt Skandinavia A/S er beliggende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For den øvrige del af Danmark vil Agco Danmark A/S stå for importen, og her vil udvalgte Massey Ferguson-forhandlere få adgang til at sælge alle Fendt-produkter – herunder også Fendt-mejetærskere og Fendt-storballepressere.

- Vi er meget glade for det nye samarbejde med Alex Pedersen, der uden tvivl vil medføre, at Fendt i Danmark vil blive styrket og vil vinde markedsandele på et i forvejen trængt marked, siger Preben Ørsted, adm. direktør for Agco Danmark A/S.

Han peger på den store fordel, det er, at Alex Pedersens har et stort kendskab til Fendt-traktorer.

- For at de MF forhandlere, der skal sælge Fendt-produkterne, hurtigst muligt kommer på Fendt-højde med Alex Pedersens serviceorganisation, er det endvidere aftalt, at Alex Pedersen og hans team i Starup skal hjælpe med træningen af de nye Fendt-sælgere og servicefolk inden for MF-forhandlerkredsen.

- Agco Danmark A/S regner med, at der af samme årsag vil gå cirka tre måneder, før alt er på plads omkring salg og service af Fendt-produkterne via de udvalgte MF-forhandlere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- I den mellemliggende tid vil Alex Pedersen stå til rådighed for eksisterende Fendt-kunder og selvfølgelig opretholde servicen på landsplan, understreger Preben Ørsted.