Abonnementsartikel

Brdr. Holst Sørensen Netværk har som importør af Keenan nu sit netværk af forhandlere i Jylland på plads

Efter periode med målrettet arbejde for at finde de rette forhandlere, har Brdr. Holst Sørensen nu udnævnt sine forhandlere af Keenan-produkterne i Jylland.

Firmaet med hjemsted i Ribe har lagt vægt på af udpege forhandlere, der lægger vægt på at Keenan-kunderne bibeholder den høje servicestandard, som Keenan er kendt for at yde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Desuden har det været vigtigt, at det er muligt at få reservedele, og om nødvendigt at få Keenan-fuldfodervognen repareret på alle tidspunkter af døgnet i 365 dage om året.

Brdr. Holst Sørensen fremhæver, at denne standard er en del af Keenan-systemet for at opretholde princippet om, at en Keenan skal aldrig forpasse en fodring.

For at nå denne målsætning vil mandskabet hos de involverede forhandlere i den kommende tid modtage træning fra Keenan vedrørende reservedele, reparation og servicering.

De valgte forhandlere

De udvalgte forhandlere er:

Brdr. Holst Sørensen fremhæver, at de udvalgte maskinhandlere alle har mange års erfaring med servicering af kvægbrugere og tilmed en klar strategi for tilstedeværelsen i fremtiden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ud over Keenan forhandler Brdr. Holst Sørensen A/S McCormick og Laverda, mens de øvrige forhandlere er autoriserede Case IH og Claas forhandlere.

Der søges stadig efter forhandlere på henholdsvis Fyn og Sjælland/Øerne.

Ny model

Udpegningen af Keenan-forhandlerne i Jylland kommer i umiddelbar forlængelse af lancering af den nye Keenan Klassik 6-Hasper i efteråret 2002.

Ifølge Brdr. Holst Sørensen introducerer denne vogn reelle fordele for kvægbrugere med sit nye design med seks hasper i blandekaret, bredere blandekar, ny topkniv og ny læssekant. Tilsammen giver det op til 20 procent større kapacitet, 20 procent mindre effektbehov samt 15 procent hurtigere udfodring.

Derudover kan den nye 6-Hasper leveres med udstyr til rundballer, der tillader, at hele rundballer af halm, hø og ensilage kan læsses i vognen og opskæres til en ensartet længde i løbet få minutter.