Grene supplerer nu sine tre butikker og 40 mindre lokale forretninger i det vestlige Polen med et nyt stort lager på 7.700 kvadratmeter og 1.350 kvadratmeter kontor. Det skriver Grene i en pressemeddelelse.

Grene-koncernen, der har Agro eftermarkedet som et af sine hovedforretningsområder, besluttede sig i 1996 for at etablere sig på det polske marked.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med udsigterne til, at Polen ville blive et fremtidigt medlem af EU, så koncernen store muligheder for at overføre det danske koncept til Polen, hvis landbrugsareal er 10 gange større end Danmarks.

I Danmark er Grenes omsætning på agro-eftermarkedet på cirka 250 millioner kroner, så selvom det polske landbrug i mange henseender er bagefter dansk landbrug, vurderer Grene, at potentialet er stort.

Den samlede investeringen vil beløbe sig til 33 millioner kroner og baserer sig på en målsætning om at blive Polens største leverandør af reservedele og tilbehør til landbruget inden for en fem års periode.

Grene oplyser, at koncernens årlige omsætning i Polen allerede er på cirka 150 millioner kroner - med et positivt resultat.