DLG Service A/S har som en udvidelse af sit samarbejde med Topdanmark A/S oprettet en selvstændig gruppeordning for sundhedssikring til landmænd.

Dermed kan landmænd og deres medarbejdende ægtefæller nu få sundhedssikringer gennem DLG Service med mulighed for bonustilbagebetaling. Bonusen afhænger af, hvor mange landmænd, der kommer med i ordningen, og hvor mange der bliver syge.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ordningen fra DLG Service og Topdanmark kommer efter, at Folketinget har sidestillet selvstændige erhvervsdrivende med ansatte for så vidt angår skattefrihed for sundhedsbehandlinger.

- Dermed er landmandens udgifter til såvel egen sundhedssikring som sundhedssikring til medhjælpende ægtefælle fradragsberettiget i driftsregnskabet – dog under forudsætning af, at landmandens eventuelle ansatte også får tilbud om en sundhedssikring, fremhæver DLG Service.

Sundhedssikringen dækker udgifter i forbindelse med undersøgelse, indlæggelse og behandling på privathospital eller klinik – og den giver ifølge DLG Service landmanden mulighed for selv at vælge, hvor og hvornår, han vil behandles, så han kan tilpasse behandlingen efter, hvornår det er bedst for bedriften.

- Vi har indgået dette samarbejde med Topdanmark A/S for at gøre noget ekstra for vore kunder, siger produktchef i DLG Service, Christoffer Hage.

- Køber en landmand sin sundhedssikring hos Topdanmark gennem DLG Service, får han eller hun anvist et egnet behandlingssted allerede samme dag, som vedkommendes sygdom er anerkendt som dækningsberettiget. Det betyder færre ubehagelige sygedage, hvor landmanden måske ikke er i stand til at passe sit arbejde, lover han.