Abonnementsartikel

Johs. Mertz A/S og CNH Danmark A/S er efter forhandlinger blevet enige om at fortsætte deres 13 år gamle samarbejde

Bruddet mellem Johs Mertz A/S og New Holland blev kortvarigt. Mertz har således udsendt en pressemeddelelse om, at firmaet fortsætter som New Holland-eneforhandler med udgangspunkt i forretningerne i Nakskov, Nykøbing og Fakse.

I september offentliggjorde Mertz ellers, at firmaet havde brudt med New Holland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge pressemeddelelsen er der ingået en aftale mellem Johs. Mertz A/S og CNH Danmark A/S, som indebærer, at New Holland skilles ud i et selvstændigt center med sin egen ledelse. New Holland-centeret skal dækkes af Mertz-forretningerne i Nykøbing F, Nakskov og Fakse.

Som direktør for New Holland-sektionen er udnævnt direktør, Mogens Bloch, der også er leder af Mertz i Nakskov.

New Holland-sektionen får tilknyttet salgskonsulenter, som er specialister på hver sit område.

- Vi vil med ovenstående have sikkerhed for, at der altid vil være fokus på New Holland, og at den ekspertise, der er behov for, vil være til stede. Som det er alle bekendt, bliver moderne landbrugsmaskiner mere og mere komplicerede, og det er derfor nødvendigt, at vi har specialister inden for de enkelte områder, skriver Per Mertz og Mogens Bloch.

- På denne måde vil kunderne også være sikret den bedste og mest kvalificerede rådgivning i det fremtidige samarbejde, skriver de.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Aftalen mellem parterne betyder ifølge pressemeddelelsen, at Johs Mertz A/S og New Holland fortsætter et tæt samarbejde på alle områder.

- Vi går ind i det 14. år med salg og service af alle New Holland-produkter med forvisning om, at vi kan betjene vore kunder mindst lige så godt som hidtil. Måske bedre – det vil vi i hvert fald bestræbe os på, lyder løftet fra de to direktører.