Abonnementsartikel

En gennemtænkt tank med indbygget lys til ophæng i frontliften kan være en god investering for at øge kapaciteten

Når først vejret er til sprøjtning, gælder det om at kunne komme over flest mulige hektarer uden at skulle bruge irriterende meget tid på at køre tilbage efter vand.

Det kan også være, at der skal udbringes flydende gødning i forbindelse med såning, og hvor skal den flydende gødning være, når der ikke er indbygget en tank til væske i såkombinationen?

Artiklen fortsætter efter annoncen

Muligheden kan være at investere i en Opicon-tank til ophæng i frontliften.

Tanken har et volumen på 2.000 liter plus en integreret rentvandstank på 15 liter. Bredden er tre meter, dybden er 1,33 meter, og højden uden støtteben er 1,34 meter.

Egenvægten er 380 kg, og selve tanken er udført i glasfiber, som er pænt afrundet og udformet, så der ikke bliver problemer med restmængder.

Tanken er ophængt i en ramme af jern, som er lakeret rød. I rammen er monteret kørelys og blinklys, så traktoren kan opfylde lovens krav i forbindelse med kørsel på vej.

Topstang og støtteben er standardudstyr, mens der kan købes en del ekstraudstyr efter behov. Det gælder blandt andet slangesæt, pumpe, computerstyret dosering og komplet slangesystem til brug i forbindelse med udbringning af flydende gødning ved såning.