Abonnementsartikel

På Agritechnica 2003 sætter Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft fokus på gødskning og plantebeskyttelse

Den tyske landbrugsorganisation Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft, DLG, vil sætte fokus på gødskning og plantebeskyttelse. Det sker på Agritechnica 2003, hvor DLG lover, at man kan optimere og effektivisere planteproduktionen.

DLG er gået sammen med ledende fabrikanter af landbrugsmaskiner og virksomheder i gødnings- og plantebeskyttelsesindustrien med det fælles mål at få et mere bæredygtigt landbrug.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Målet er at opnå samme udbytte ved mindre gødskning og plantebeskyttelse. Eller højere udbytte ved at opretholde det samme niveau af gødskning og plantebeskyttelse, som man bruger i dag.

Det vil ifølge DLG gøre produktionen økonomisk mere effektiv og mindske de miljømæssig påvirkninger.

Samlet overblik

DLG vil på Agritechnica 2003 vise hele proceskæden af aktiviteter i marken med gødskning og plantebeskyttelse. Herunder vil der blive sat fokus på koncepter for optimal marklogistik, opbevaring, håndtering og spredning ved hjælp af elektroniske hjælpemidler.

Optimeret gødskning ved hjælp af effektivitets-optimering vil også få særlig fokus.

På Agritechnica 2003 kommer en komplet oversigt over de forskellige tekniske tilgange til gødskning og plantebeskyttelse. Det sker i Hal 8, der dækker et område på omkring 1.000 kvadratmeter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Landmænd og private leverandører kan så sammenholde produkter og services og matche udbuddet med eget behov.

På messen kan man følge 25 specialseminarer ledet af førende eksperter. Det sker i Forum 1 på Agritechnica 2003.

Agritechnica 2003 finder sted 11. til 15. november 2003.