En tilbygning på 60 kvadratmeter er det synlige bevis på, at Jørgen Hyldgård Staldservice A/S har haft travlt de senere år.

Efter en solid fremgang over de seneste fem-seks år, hvor der er kommet flere medarbejdere til, så der nu er 10 mennesker beskæftiget i firmaet, var det nødvendigt med en tilbygning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med bygningen bliver vi gearet til fremtiden og den sikrer en bedre service for vores kunder, siger Jørgen Hyldgård.

Firmaet, der holder til i Holstebro og drives i fællesskab af Jørgen Hyldgård og hustruen Bente Hyldgård på 20. år, har også af praktiske årsager været nødt til at bygge til.

Ændring i hverdagen

- Vi ansatte en lagermand i efteråret, og ham skulle vi have plads til. Da han samtidig kører lagerstyring på et edb-system, og min kone fører regnskab derhjemme, hvor vi i alle årene har haft kontor, var det vigtigt, at vi fik samlet de funktioner i én bygning, fortæller Jørgen Hyldgård.

Tilbygningen rummer foruden kontorfaciliteter et fællesrum for firmaets ansatte, som dermed får et tiltrængt opholdsrum, hvor middagsmaden kan fortæres.

At kontoret nu er rykket op fra hjemmeadressen har også betydet en omvæltning for parret bag Jørgen Hyldgård Staldservice.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Før i tiden havde vi kontoret derhjemme, og det betød, at vi også om aftenen kunne være på arbejde. Nu skal vi koncentrere os om at gøre tingene færdige, mens vi er på arbejde. Det skal vi lige vende os til, siger Jørgen Hyldgård.

Med tilbygningen kommer firmaets samlede areal under tag op på omkring 520 kvadratmeter. Foruden nybyggeriet har firmaet to haller på cirka 460 kvadratmeter.