Abonnementsartikel

Fynske Stevnhoved & Søgård A/S vil fremover koncentrere sig om importen af McCormick og Laverda

Stevnhoved & Søgård A/S vil i fremtiden koncentrere sig om importen af McCormick og Laverda. Det fremgår af en pressemeddelelse, firmaet udsendte 29. april 2003.

Strukturændringen i landbruget med færre og større driftsenheder medfører nu også en anden struktur i forhandlerleddet for de to mærker på Fyn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Stevnhoved & Søgård A/S tager konsekvensen af, at markedet ændrer sig og vil fremover koncentrere sig om at udbygge importen af McCormick og Laverda til Danmark via selskabet AgroTrac A/S, oplyser Uffe Stevnhoved, direktør.

Store bygninger

- Vores anlæg i Odense er bygget i begyndelsen af 1970"erne, hvor markedet volumenmæssigt var markant større end nu.

- Det betyder, at vi bygningsmæssigt har for meget plads. Sammenholdt med, at vi vil undgå konflikter med egen forretning og import i forhold til vore forhandlere, gør, at vi i løbet af de næste cirka sels måneder vil afvikle Stevnhoved & Søgård A/S detailforretning.

- Vi vil i stedet sætte fuld kraft på markedsføringen af McCormick & Laverda produkterne iDanmark til gavn for vore forhandlere, forklarer Uffe Stevnhoved.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han peger på, at der alene skal bruges resurser på at støtte og udbygge McCormick- og Laverda-forhandlernettet i Danmark.

Personalet sagt op

Uffe Stevnhoved oplyser tillige, at personalet i Stevnhoved & Søgård A/S er opsagt med henblik på at afvikle aktiviteterne i Stevnhoved & Søgård A/S.

Desuden forhandles der til flere sider med henblik på etablering af samarbejdspartnere på Fyn til at forsætte de aktiviteter, som er foregået i Stevnhoved & Søgaard A/S.