Abonnementsartikel

Lumby Smede og Maskinværksted har fået forhandlingen af McCormick-traktorerne.

Lumby Smede og Maskinværksted har nu overtaget forhandlingen af McCormick-traktorerne på Nordfyn.

- Vi ser forhandlingen som en udvidelse af vort forretningsområde, som kan tiltrække nye kunder til vor virksomhed, som har været i familiens eje siden år 1758, siger Hans Hansen, Lumby Smede- og Maskinværksted.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brødrene Hans og Jørgen Hansen driver hver sin del af Lumby Smede og Maskinværksted, som de blev medejere af i 1975. Hans Hansen har ansvar for landbrugsarbejdet, mens Jørgen Hansen er ansvarlig for VVS-aktiviteterne. Smedeopgaverne er de fælles om. Udover faciliteterne i Lumby, er der også værksteder i Søndersø og Bogense.

Mange fra fabrikken

- Der kører rigtig mange traktorer i vores område, som er produceret på de samme fabrikker som McCormick traktorerne. Derfor mener vi, McCormick vil være et naturligt køb, når der skal vælges ny traktor. Hen over sommeren vil vi have forskellige nye traktorer udstillet, ligesom det vil være muligt at få traktoren demonstreret på sin egen mark, siger Hans Hansen.

Også mejetærskere

Lumby Smede og Maskinværksted har i forvejen et samarbejde med den danske McCormick-importør, AgroTrac, omkring Laverda-mejetærskerne.

- Det var derfor naturligt at udvide samarbejdet, siger Hans Hansen.

Udover disse to mærker har man hos Lumby Smede og Maskinværksted forhandling af flere velkendte produkter til landbruget og gartnerier.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Firmaet beskæftiger cirka 20 medarbejdere. Medarbejderstaben er bredt sammensat, hvilket gør at firmaet er i stand til at udføre meget forskellige opgaver.