Abonnementsartikel

Svogerslev Maskincenter A/S har bygget nyt indgangsparti og samtidig ombygget forretningen og indrettet nyt uddannelsescenter

En større om- og tilbygning hos Svogerslev Maskincenter A/S opfrisker virksomheden, som også har fået nyt logo, nyt uddannelsescenter og nye medarbejdere.

Svogerslev Maskincenter var i mange år kendt som landbrugsmaskinforretning, mens der i de seneste 15 år er blevet satset meget på maskiner til have-/park-/vej- og golf-sektoren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Forretningen ønsker at understrege, at der er tale om to ligeværdige forretningsområder og har derfor ansat en ny leder af landbrugsafdelingen.

- På begge områder er Svogerslev Maskincenter A/S forhandler af John Deere, der er kendt som ét af de førende fabrikater både inden for landbrugsmaskiner og inden for kompakttraktorer, græsklippere og andet udstyr til græspleje, siger Jens Dam, direktør for Svogerslev Maskincenter A/S.

- Vi har haft rigtigt travlt de seneste år, hvor vi har overtaget forhandling og import at en række nye produkter inden for begge vore forretningsområder, fortæller han.

- Med ombygningen og ansættelsen af nye medarbejdere har vi fået indrettet os internt, så vi også i fremtiden kan hamle op med de mange opgaver, som branchen byder på, mener Jens Dam.

Han konstaterer, at landbruget er blevet stadig mere specialiseret, og landmændene har stor indsigt og viden om maskinerne, som samtidig bliver mere og mere komplicerede.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nye maskiner og redskaber

- Inden for have/park/vej og golf har vi oplevet, at John Deere slår godt igennem, og samtidig supplerer vi med en række nye produkter som redskabsbærere, minigravemaskiner, feje-/sugemaskiner og en lang række redskaber. Også her kræver det, at vi har medarbejdere med stor ekspertise, som kan rådgive kunderne om, hvad de har brug for, så vi sikrer os, at kunderne får de rigtige løsninger og dermed bliver tilfredse kunder, siger Jens Dam.

AMU-kurser

I forbindelse med ombygningen har Svogerslev Maskincenter A/S indrettet et uddannelsescenter. Virksomheden er blevet godkendt til at afholde AMU-kurser med løngodtgørelse.

- Det kan blandt andet dreje sig om bruger-/servicekurser i forbindelse med levering af nye maskiner, men også om mere generelle kurser. Eksempelvis er der afholdt kursus i slibning af klippeled for greenkeepere på golfbaner og kurser om traktorelektronik for landmænd, fortæller Jens Dam.

- Når vi leverer ganske dyre og komplicerede maskiner, har vi også en forpligtelse til at følge op og give kunderne noget ekstra. Kurserne kan afholdes med undervisere fra vores egen virksomhed, men det kan også være med AMU-lærere eller eksperter fra leverandører og importører. For at kurserne kan gennemføre i professionelle rammer, har vi indrettet et uddannelsescenter, hvor der kan arbejdes både teoretisk og praktisk, fortæller Jens Dam.

Præsentation af nybyggeri

Svogerslev Maskincenter præsenterer det nybyggede indgangsparti, det nyindrettede uddannelsescenter og den nye butik samt de andre nyheder i virksomheden for kunder og forretningsforbindelser den 19. og 20. juni kl. 11-17 og 21. juni kl. 10-14.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ud over forhandlingen af John Deere er Svogerslev Maskincenter inden for landbrugsområdet blandt andet importør af Pöttinger-redskaber til græsbehandling og jordbearbejdning og forhandler af Bording vandingsmaskiner.

Inden for have-/park-/vej- og golf-området importerer Svogerslev Maskincenter Nimos-redskabsbærere og Azura feje-/sugemaskiner samt forhandler IHI kompakte entreprenørmaskiner, Nibbi 2-hjuls traktorer samt en række andre redskaber og maskiner.