Abonnementsartikel

Agritechnica 2003 bliver en messe, der giver større service til udenlandske gæster, lover arrangørerne

Nye maskiner overalt, hvor du kommer frem. Nye ideer til at forbedre produktionen. Måder at hente pengene på marginalerne.

Det - og meget mere - er Agritechnica 2003, som i år foregår i dagene 11. - 15. november, hvor mere end 1.500 internationale udstillere præsentere maskiner, viden og nyheder inden for landbruget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nemmere til messe

I år vil arrangørerne gøre det nemmere for udenlandske beøgende at komme til messen. I praksis betyder det, at man kan gå ind på et rejsebureau i 21 lande i Europa og i en samlet pakke købe både billetten til Agritechnia, hotellet og til selve messen.

Arrangørerne lover ligeledes, at alt skriftligt materiale på messen vil være tilgængeligt på både tysk og engelsk.

Arrangørerne sætter i den forbindelse en informationsstand op centralt på messen, for at hjælpe udenlandske maskinhandlere og besøgende under messen.

Internationalt mødested

I det internationale center kan besøgende finde detaljerede informationer om den tyske og europæiske landbrugs- og fødevareindustri og få råd med på vejen omkring landbrugsmaskiner.

Den internationale Lounge er mødestedet for tyske og udenlandske besøgende og forretningsforbindelser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her er det muligt at få tolkehjælp i de europæiske hovedsprog. Dertil kommer fri adgang til internet og fax.

Forhandlercenter

I et særligt forhandlercenter kan branchefolk mødes med kollegaer fra hele verden. Her er der mulighed for at få viden om markedsføring af brugte maskiner, omkostningsbegrænsning, sikkerhed, it, lovgivning, told og skat med meget mere.

Dagene 9. og 10. november, inden Agritechnica åbnes for publikum, kan forhandlere bruge til at møde kollegaer og skabe kontakter.

Udstillingsprogram

Det samlede udstillingsprogram for Agritechnica 2003 ser således ud:

Se mere på www.agritechnica.de