Abonnementsartikel

Valtra har netop fået en ordre på 500 traktorer til Iran

Valtra, der netop er sat til salg af ejeren Kone, har oplevet succes med at trænge ind på nye markeder uden at blive svækket på eksisterende markeder.

I en intern meddelelse fremhæver Valtra, at der er gjort store handler med Kina, og at den hidtil største Valtra-ordre netop er kommet i hus. Det drejer sig om 500 traktorer til Iran.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De seneste 10 år har Valtra været karakteriseret af stærk vækst og udvikling. Valtra har investeret kraftigt i kundepleje og distributionskanaler inklusive den løbende udbygning af anlægget i Suolahti, hedder det i meddelelsen.

Heri konstateres det også, at selvom Valtra har skiftet ejere et par gange de seneste 10 år, har det vigtigste for medarbejderne været firmatroen på egen knowhow.

- Valtra har bevist sin verdensklasse-ekspertise og professionelle færdigheder for både markedet og ejerne, hedder det i meddelelsen, der er udsendt i organisationen i tilknytning til meddelelsen om, at ejeren Kone ønsker at frasælge Valtra.

- Vore ejere har demonstreret en stærkt tro på traktorindustrien og har foretaget afgørende investeringer i Valtra, og Valtra-traktorer har været meget konkurrencedygtige i mere end 50 år. Vore medarbejdere er professionelle, motiverede og i stand til at imødekomme de mest krævende udfordringer, lyder det fra selskabet selv.

- Vores pligt er nu at overbevise mulige nye ejere om dette også, hedder det i den interne meddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi vil samarbejde for at sikre en fortsat stigende efterspørgsel efter Valtra-traktorer, lyder den afsluttende konklusion i meddelelsen.