Abonnementsartikel

Agritechnica 2003 gør det nemmer at vælge de rigtige maskiner til bedrifterne

Lige siden 1887 har de tyske landboforeninger, Deutche LandwirtscaftsGesellschaft (DLG) afholdt udstillinger for landmænd. Det borger for kvalitetn af Agritechnica 2003, som DLG er med til at arrangere.

Siden Agritechicas fødsel i 1985 er messen vokset betragteligt i størrelse. DLG forventer, at mere end 200.000 fra hele Europa finder vej til Hannover i dagene 11 - 15. november 2003.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Agritechnica er vokset siden 1985, men det er landmændenes bedrifter og maskiner også.

- Vi ser den trend i Europa nu, at stadig flere landmænd går i maskinsamarbejde eller uddelegere maskinarbejdet til maskinstationer.

- Det betyder, at væksten i størrelsen af maskine reelt er større end væksten i selve landbrugene, sagde Dr. Dietrich Rieger, generaldirektør i DLG, Frankfurt am Main under en pressekonference i juni i Køln.

Udover de større maskinerne, ser han også stigende interesse for højteknologiske produkter.

Bred palette

- Vi oplever større og større interesse hos de besøgende og udstillerne for mulighederne i præcisionslandbrug, sagde Dr. Dietrich Rieger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det har Agritechnica-arrangørerne taget til sig og sætter derfor speciel fokus på dette område.

Dr. Dietrich Rieger slog også fast, at Agritechnica som forum for den nyeste teknologi for landbruget fortsat skal favne meget bredt.

- Agritechnica skal være stedet, hvor både udstillere og besøgende får inspiration til yderligere udvikling.

- Samtidig skal Agritechnica være komplet. Det er stedet, hvor man oplever hele paletten af maskiner, men også stedet hvor man finder reservedele, tilbehør og andre tekniske hjælpemidler.