Abonnementsartikel

Mollerup Mølle A/S har pr. 1. juli købt 50 procent af Vestervig Grovvareforretning A/S

Vestervig Grovvareforretning ejes nu af Mollerup Mølle A/S og den hidtidige hovedaktionær Frede Johnsen med 50 procent til hver.

Mollerup Mølle A/S har overtaget en aktiepost på 45 procent, som i cirka. 10 år har været ejet af Hedegaard A/S. Samtidig har Mollerup Mølle A/S købt aktier af Frede Johnsen, der grundlagde Vestervig Grovvareforretning i 1981.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skriver Grovvare-nyt.

- Vi har altid haft et vældig godt samarbejde med Mollerup Mølle, som blandt andet har leveret foderblandinger til os, siger Frede Johnsen til Grovvarenyt.

Til nyhedbrevet fortæller han videre, at hans datter, Hanne Johnsen Toft, fremover skal varetage den daglige ledelse af forretningen i Vestervig Grovvareforretning, som sidste år omsatte for 45 millioner kroner i den sydlige del af Thy.

- Med vores køb af halvdelen af Vestervig Grovvareforretning udbygger vi det gode samarbejde, vi har haft med dem i mange år, siger direktør Kresten Pedersen, Mollerup Mølle A/S til Grovvare-Nyt.

- Samtidig sikrer vi, at den frie konkurrence kan fortsætte i Thy, og at landmændene i Thy kan blive ved med at få nogle gode foderblandinger, siger han til nyhedsbrevet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Heraf fremgår det også, at forretningen vil fortsætte stort set uforandret.

Mollerup Mølle omsætter for 250 millioner kroner årligt fra tre forretninger.

Møllen producerer årligt cirka 65.000 ton svinefoder plus hobbyfoder, der bliver afsat på Mors og i Salling og Thy.

Virksomheden beskæftiger cirka 25 medarbejdere i Mollerup samt på købmandsgårdene i Thissinghus og Hvidbjerg.