Abonnementsartikel

Nuværende og kommende økologiske svineproducenter kan finde nyttig viden i en ny håndbog fra Økologisk Landsforening

Målgruppen for Økologisk Landsforenings nye håndbog i økologisk svineproduktion er primært nuværende og kommende økologiske svineproducenter.

Men også forbrugere, politikere og andre med interesse for dyrevelfærd og økologisk svineproduktion kan ifølge landsforeningen få stor glæde af at læse bogen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Håndbogen består af 166 sider og er opbygget med løsblade i et ringbind. Mappen består af en række faglige afsnit og er suppleret med diverse pjecer, artikler og bilag med relevans for den økologiske svineproducent.

Bogen indeholder afsnit med et bredt udsnit af emner lige fra et historisk rids af den økologiske svineproduktion i Danmark over forskningsresultater, lovgivning og meget andet faktuelt stof.

Desuden er der holdningsprægede afsnit med forskellige opfattelser af svin som dyreart.

Håndbogen er redigeret af konsulent Tove Serup og landbrugstekniker Birgitte Rolskov Mikkelsen, som begge er fra Økologisk Landsforening.

De øvrige bidragydere er forskningsleder John E. Hermansen, DJF, konsulent Morten Priesholm, Økologisk Landsforening. Lægen og hjerneforskeren Anders Lund Madsen, konsulent Vivi Aarestrup Moustsen, Landsudvalget for Svin, videnskabelig assistent Karin Strudsholm, DJF, arkitekt Bent Hindrup Andersen og cand. agro Helle Frank Jensen, DJF, svineproducent Fie Graugaard, konsulent Else Christensen, Landscentret og svineproducent Søren Bak.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Håndbogen kan købes hos Økologisk Landsforening og koster 99 kroner inklusive moms, men plus forsendelse.