Abonnementsartikel

JF Feeder PA 15 har bestået den omfangsrige tyske DLG-Signum-test

De tyske landboforeningers anerkendte institut for afprøvning af landbrugsmaskiner, DLG-Signum, har testet fuldfoderblanderen JF Feeder PA 15.

Testen hos DLG (Deutsche Landwirtschaft-Gesellschaft e.V.) er den første og hidtil eneste hos DLG, som er foretaget af en fuldfoderblander, der er baseret på fritfaldsblandesystemet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

DLG-Signum-testen er ifølge JF en meget omfangsrig test, hvor hele maskinen gennemtestes.

Blandt andet blev følgende egenskaber undersøgt:

Herudover gennemfører vognen ifølge JF en langtidstest, hvor en større kvægbruger opblander og udfodrer minimum 500 blandinger.

Flere egenskaber fremhævet

- JF Feeder PA 15 bestod testen, og testrapporten bekræfter, at JF har konstrueret en særdeles attraktiv fuldfodervogn, fremhæver JF i et nyhedsbrev.

Testrapporten dokumenterer og fremhæver følgende om JF Feeder PA:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rapporten kan ses på DLGs hjemmeside på adressen www.dlg-test.de/pbdocs/5095.pdf

Udvikling i dialog

På baggrund af det gode testresultat fremhæver JF, at kvalitet og maksimal pålidelighed altid har været blandt JF Fabrikens grundprincipper for konstruktion af landbrugsmaskiner.

- Det er en af grundene til, at JF i forbindelse med udviklingsarbejdet har en tæt og vedvarende dialog med kunder, forhandlere, landbrugsteknikere og landbrugsforskere. JFs forsøgsafdeling udsætter desuden de nyudviklede maskiner for arbejde og kørsel under særdeles krævende forhold, oplyser JF.