Abonnementsartikel

McCormick har fået endnu en ny forhandler - denne gang i Hobro

Maskinforretningen Bech Hansen i Hobro skifter forhandling og vil fremover forhandle McCormick-traktorer og Laverda-mejetærskere.

Det er resultatet af, at Bech Hansen nu indleder et samarbejde med den danske importør af McCormick og Laverda, AgroTrac A/S, omkring salg og service af McCormick- og Laverda-produkterne i et stort område omkring Hobro.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- For Bech Hansen i Hobro er det stort skridt i retning af at fremtidssikre og udvikle forretningen, siger firmaets indehavere, Jimmi Ravnborg og Peter Holm.

I mere end 50 år har der været maskinforretning på stedet, og de nuværende ejere overtog ledelsen i 1998.

De har begge en solid baggrund i landbrugsmaskinbranchen med både salg og teknik.

Forretningen har 11 ansatte og har haft hovedvægt på salg af New Holland-traktorer og -entreprenør-maskiner.

Der er seks ansatte på værkstedet, to på lageret, en på kontoret samt Jimmi Ravnborg og Peter Holm i salgsafdelingen. Forretningen har tre servicevogne og egen lastbil.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Dermed kan vi effektivt servicere alle kunder i det område, som forretningen skal dække, hvilket er cirka 30 kilometer omkring Hobro, siger Jimmi Ravnborg.

- Forretningen har i dag et solidt kundegrundlag og har haft stigende salg både til landmænd og entreprenører. Det er derfor med stor fortrøstning, at vi nu udfordrer markedet med disse kvalitetsmaskiner fra McCormick og Laverda, siger han.

Laverda kendt i området

Med indgåelsen af samarbejdet med AgroTrac har Bech Hansen fået adgang til Laverda-mejetærskerne, som der kører ganske mange af i området. Dette betyder, at firmaet vil servicere og sælge Laverda og dermed udvide forretningsaktiviteterne.

- Vi sigter på at tilbyde kunderne i vores område service på deres nuværende mejetærsker uanset mærke, og vi vil give tilbud på nyinvesteringer i Laverda-mejetærskere. Det betyder en kraftig udvidelse af vores hidtidige forretningsområde, hvilket vi føler er nødvendigt for at fremtidssikre vores forretning, siger Peter Holm.

Bech Hansen glæder sig over det store program, som McCormick-sortimentet spænder over - fra 21 hestekræfter til 280 hestekræfter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Imponerende udvikling

- Det er en imponerende udvikling, der har været hos McCormick, siden virksomheden startede for cirka to år siden, og det vidner om de intentioner, som koncernen ARGO har med købet af McCormick-fabrikkerne, siger Jimmi Ravnborg.

- Vi ser frem til at kunne levere disse kvalitetsmaskiner i vores område og forventer en positiv respons fra markedet, eftersom der kører en del traktorer i vores område, som er fremstillet af samme fabrik. En af de spændende opgaver bliver at overbevise vores trofaste "blå" kunder om de fordele, som McCormick har, siger Jimmi Ravnborg.

- Endvidere har vi nu mulighed for at service vore nuværende kunder med New Holland-dele og Case-IH-dele til alle Doncaster-producerede traktorer, ligesom vi naturligvis vil være lagerførende med dele til McCormick- og Laverda-produkterne. Vi forsætter naturligvis også med at lagerføre New Holland-reservedele, da vi er autoriseret New Holland forhandler i endnu et år og dermed fortsat kan servicere vore New Holland-kunder, både hvad angår almindelig service, men også hvad angår reklamationsreparationer, siger han.

Bech Hansen holder introduktionsdage torsdag 9. og fredag 10. oktober, hvor der vil være seks McCormick-traktorer udstillet sammen med en Laverda 25.50 LXE-mejetærsker.