Abonnementsartikel

MejlbyAgro udvider med ny afdeling i Nørresundby og tæller nu tre afdelinger i Nordjylland

Selv om Leif Thomsen har haft kontor i en fabriksbygning i et af Nørresundbys mange industriområder siden 1. maj er det først nu, at MejlbyAgro A/S for alvor melder ud om sin seneste knopskydning.

MejlbyAgro, der er full line-forhandler af John Deere, har i forvejen afdelinger i Brønderslev og Mejlby.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye afdeling i Nørresundby skal supplere de to øvrige forretninger, men har salg af have/park/vej som sit primære salgsgrundlag.

Opfordret til etablering

Årsagen til udvidelsen af MejlbyAgros aktiviteter skal findes hos John Deere, som opfordrede MejlbyAgro til at etablere sig i Aalborg.

Leif Thomsen, der har mange års erfaring som reparatør og sælger specielt til det kommunale segment, er den foreløbig eneste ansatte i afdelingen.

Han fortæller, at man hos MejlbyAgro ser mange muligheder i området omkring Aalborg.

- Placeringen i Aalborg er hensigtsmæssig, fordi der er mange boligforeninger og en lang række statslige, amtslige og kommunale institutioner, der kan have interesse i vores produkter, siger Leif Thomsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

. Desuden vil man satse på salg til gartnerier og skovbrug.

Ni måneder efter etableringen af afdelingen i Nørresundby har Leif Thomsen kunnet konstatere en god interesse for firmaets produkter.

- Konjunkturerne taget i betragtning, er salget gået rimeligt, siger Leif Thomsen.

Service fra vogn

Servicering af John Deere maskiner vil kunne udføres på kundens adresse med servicevogne fra henholdsvis Mejlby, Brønderslev og Nørresundby. Dermed kan der hurtigt rykkes ud, hvis kunderne får behov for assistance.

Hvis det viser sig, at behovet for service er stort, er der ifølge Leif Thomsen faciliteter til at etablere et værksted i de nuværende lokaler.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Produktsortimentet består fortrinsvis af græsklippere fra 15 til 60 hestekræfter, traktorer i den mindre ende med 18 til 80 hestekræfter og diverse traktortilbehør.