Abonnementsartikel

Formanden for Landsforeningen af Danske Svineproducenter, Per Bach Laursen, har efter knap tre år i formandsstolen, valgt at stoppe sit virke som formand

Danske Svineproducenter skal se sig om efter en ny formand. Efter tre år på posten har Per Bach Laursen valgt at stoppe, fordi han vil hellige sig sin bedrift i Løgstør, som han gerne vil udvikle.

- Når man er formand for en organisation som Danske Svineproducenter, så skal man med kort varsel smidetøjlerne derhjemme, og fare ud af døren, samtidig med at telefonen ringer hele tiden, når man er hjemme.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Når dagsrytmen er sådan, har man ikke tiden til rådighed derhjemme, og det går ud over udviklingen i bedriften, siger Per Bach Laursen.

Per Bach Laursen har ført Danske Svineproducenter gennem en turbulent tid. Han afløste den tidligere formand, som gik i utide.

- Det har været udfordrende, og jeg kommer sikkert også til at savne livet i manegen. På den positive side, får jeg mere tid til familien og mine fire børn, som nok har set for lidt til deres far i de seneste tre år, siger Per Bach Laursen.

Den siddende bestyrelse i Danske Svineproducenter har næstformand Torben Poulsen, som kandidat til at efterfølge Per Bach Laursen, som formand. Det afgøres på en generalforsamling i Middelfart 21. november 2003.