Abonnementsartikel

33 økologiske landbrug over hele landet inviterer til julemarked

En ny hjemmeside for alle med hang til julestemning af den klassiske slags www.jul-paa-landet.dk har set dagens lys her i den mørke tid.

Opfordringen lyder: Ryk nogle timer ud af kalenderen, pak familien godt ind og drag en tur på landet for at gnaske æbleskiver, høre juleeventyr og købe lune julegaver til hele familien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

 Fra slutningen af november og helt frem til jul kan man nyde stemningen på Økologiske Julemarkeder over hele landet, og nu er det blevet nemt at finde dem: Økologisk Landsforening har lanceret en hjemmeside, hvor 33 økologiske julemarkeder er beskrevet.

- Vi har rigtig gode erfaringer med at invitere folk ud på de økologiske gårde i forbindelse med de årlige Høstmarkeder, og mange økologer gør også noget helt særligt ud af julen. Det vil vi gerne slå et slag for med den nye hjemmeside, siger Christine Viemose fra Økologisk Landsforening.

Markederne fordeler sig over hele landet med 10 på Sjælland, 6 på Fyn og 17 i Jylland.

Flere steder sælges økologiske juletræer og pyntegrønt, man kan få en tur i hestevogn, der er julehygge for børnene, og forældrene kan købe alt til juledagene. Både ænder og gæs, røgvarer, grøntsager, vin, knas og chokolade.

Mange steder kan man også købe lækre, bløde julegaver til både store og små, lammeskind og garn, tæpper og trøjer. Kort sagt: Der er noget for enhver smag og for hele familien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Se mere på den nye hjemmeside www.jul-paa-landet.dk