Abonnementsartikel

Snertinge Maskinforretning udvider salget af Deutz-Fahr til Sydsjælland og Øerne

Siden Snertinge Maskinforretning blev Deutz-Fahr forhandler i 2003, er landbruget blevet mere grønt på den nordlige del af Sjælland. Salget af nye Deutz-Fahr traktorer har været flot, og maskinhandler Lars Pedersen, Snertinge, er så glad for arbejdet med det tyske kvalitetsmærke, at han nu også vil lade den grønne bølge rulle sydover.

Lars Pedersen har indgået aftale med importøren HCP om, at Snertinge Maskinforretning fremover også skal stå for salget af Deutz-Fahr traktorer og mejetærskere på Sydsjælland og Øerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Deutz-Fahr er et mærke med en supermoderne teknik, som mange flere landmænd bør have glæde af, siger Lars Pedersen.

- Ud over Deutz-Fahr markedsfører vi også de øvrige produkter fra importøren, HCP, i det nye markedsområde.

- Det er Hürlimann traktorer, Welger pressere og Tanco Autowrap balleindpakkere.

- Det store markedsområde giver os kapacitet til at udvikle den højeste ekspertise inden for disse produkter. En kapacitet og ekspertise, som er helt nødvendig, når vi skal give fremtidens professionelle landmænd de bedste betingelser og den højeste service, fortsætter Lars Pedersen.

Lokal service hos Øernes Maskincenter

Samtidig med udvidelsen af forhandlingen har Snertinge Maskinforretning indgået aftale med Øernes Maskincenter i Nykøbing F, der kommer til at fungere som lokalt servicecenter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med kombinationen af stor central salgskapacitet og lokale servicecentre opfylder vi kravene om seriøs rådgivning og kapacitet til at håndtere ibyttetagne maskiner samtidig med, at vi er lokalt til stede for serviceopgaver, siger Lars Pedersen.

Jens Erik Pedersen fra Øernes Maskincenter er glad for det nye samarbejde.

- Det betyder, at de gode medarbejdere, som vi har haft ansat i mange år i denne afdeling, kan fortsætte med at arbejde i landbrugsmaskinbranchen, hvor vi igennem 23 år har forhandlet og serviceret Fendt traktorer, siger han.

- Vi ønsker at udnytte vores store viden om moderne teknologi i traktorer. Den viden opdaterer vi med Deutz-Fahr kurser på Års Tekniske Skole, som er HCP’s uddannelsessted, og vores montører kommer i en periode til at arbejde sammen med montørerne fra Snertinge, så kendskabet til Deutz-Fahr kommer rigtigt ind under huden.

- Snertinge Maskinforretning opbygger desuden et reservedelslager her i Nykøbing F. Dermed har vi har en meget sikker reservedelsforsyning med lagre her samt i Snertinge og hos importøren HCP i Krogager ved Grindsted, forklarer Jens Erik Pederseen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det betyder, at vi allerede nu kan tilbyde en meget kvalificeret service til såvel gamle som nye Deutz-Fahr kunder i området. Og naturligvis kan de Fendt brugere, der har fået deres traktorer hos Øernes Maskincenter, stadig få repareret samme sted, siger Lars Pedersen.

Service bliver endnu bedre

- Vores samlede service-kapacitet bliver meget bedre og mere fleksibel, end vi kan gøre det hver for sig, fordi vi fra Snertinge og Nykøbing overlapper hinanden og kan komme hinanden til hjælp i pressede situationer, slutter Lars Pedersen.

I forbindelse med ændringerne stopper Møller Andersen i Sakskøbing forhandlingen af Deutz-Fahr.