Onsdag 8. september byder Anne-Mette og Ulrik Langballe til åben stald arrangement på Beerstedgaard, hvor der vil være lejlighed til at se Danmarks første malkekarrusel fra Gascoigne Melotte .

Gården er åben fra klokken 10 til 15, hvor ejerne og leverandører vil præsentere produktionsanlægget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Anne-Mette og Ulrik Langballe driver et moderne og effektivt landbrug med mælkeproduktion og 180 ha markbrug, i form af hvede, majs, byg, vinterraps, byg- og ærte helsæd, græs samt græs-, eng- og brakareal. 65 hektar af jorden er forpagtet.

Åben robotstald i Hesselbjerg

Onsdag d. 8. september byder Lene og Kenneth Blaabjerg velkommen til åben stald arrangement på Falkesminde, hvor der vil være lejlighed til at se en effektiv kvægstald, hvor hovedvægten er lagt på fleksibilitet i hverdagen.

I tidsrummet mellem klokken 10 og 15 vil både ejerne og leverandører vise anlægget frem.

Lene og Kenneth Blaabjerg driver Falkesminde som et I/S sammen med Kenneth Blaabergs far, Jens Blaabjerg, og de har siden 1999 haft økologisk produktion på gården.

Der drives 56 hektar markbrug i form af majs, korn og græs. Hertil kommer 23 hektar lejet engareal.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Desuden har man indgået et samarbejde med Skarregaard vedrørende 16 hektar planteavl, hvor man i bytte for gylle får græs og helsæd. Markarbejdet sørger Kenneth selv for med undtagelse af finsnitning.