Abonnementsartikel

Interforst er som leverandør til det professionelle skovbrug også i år udstiller på pyntegrøntmessen og udstiller både nye og mere velkendte produkter

Den 19. august slår pyntegrøntfolket dørene op til Langesø-messen, som er blevet gennemført hvert år siden 1992.

Som en af landets førende leverandører til skovbruget deltager den fynske virksomhed Interforst på hjemmebane med en række af sine nøgleprodukter, men går også et skridt videre og viser nogle produkter, som er unikke på det danske marked.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Blandt de sidste tæller FAE grenknuserne, som efter det store stormfald i 1999 for de største modellers vedkommende har vundet frem over hele landet. De anvendes til nedknusning af grenmateriale og rødder, og et areal er klar til genplantning efter blot en enkelt overkørsel med det kraftige redskab.

Alt efter modelstørrelse bruges grenknuserne også til rydning af juletræsarealer, buskads, besværlige brakarealer og lignende, hvor målet er, at man med en enkelt arbejdsgang kan rydde et areal til næste beplantning.

CABE – stærkt program fra Italien

Interforst udstiller derudover et bredt udsnit af sit seneste tilkomne produktprogram, nemlig det italienske CABE fabrikat. CABE dækker hele spektret inden for redskaber til græsklipning og pleje af græsarealer, herunder rotor- og slagleklippere. Desuden findes der et bredt udvalg af udstyr til lidt tungere opgaver såsom pleje af brakarealer, lettere grenknusning m.v.

CABE leverer bl.a. klippere, der kan arbejde i lodret position og derfor er meget velegnede også til pleje af hække og hegn. Desuden fremstiller CABE som noget helt specielt en klipper, der selv tilpasser klippebredden efter pladsen, dvs. viger i forhold til træer, pæle m.v. Den er derfor særligt velegnet til pleje af græsarealer mellem frugttræer og buske.

Ramper og bredt udvalg i Kellfri

Interforst viser desuden et udvalg af Kellfri produkter, som er et bredt sortiment af alle typer redskaber inden for landbruget. Det rækker fra trækløvere over skovle, grabbe, foderudstyr m.v. til gødningsspredere og diverse græsudstyr. Kendetegnende er særdeles konkurrencedygtige priser, der understreges yderligere gennem en direkte og hurtig levering.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Endelig kan man se et udvalg af aluminiumsramper, hvor Interforst fører Europas bredeste sortiment. Det gælder de amerikanske Five Star og italienske Metalmec ramper med bæreevne fra 3 til 27 tons.