Abonnementsartikel

Aspagaarden har købt seks nye John Deere traktorer fra Holbæk Agro Center

Det kunne ikke slå skår i glæden, at regnen silede ned, da Aspagaarden fik overdraget seks nye John Deere traktorer fra Holbæk Agro Center.

Aspagaarden, der driver cirka 350 hektar med frøgræs, hvede, byg og kartofler, har anskaffet sig seks nye John Deere traktorer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det blev til to JD 7920 TLS med hver 230 hestekræfter, to JD 6920 TLS med hver 150 hestekræfter og to JD 6420 TLS med hver 120 HK.

Traktorerne afløser seks John Deere traktorer, der hver har kørt mellem 2.500 og 3.000 timer.

25 John Deere maskiner

- På grund af det store areal med kartofler har vi behov for forholdsvis mange traktorer til arealet, og vi holder fast ved John Deere traktorerne, da vi synes, de har små drifts- og vedligeholdelsesproblemer, og desuden er servicen i Holbæk Agro Center god og tæt på.

- Det er vigtigt, da traktorerne bliver mere og mere computerstyret. Software er jo dagligdag selv på en traktor. Nogle gange var det nemmere at opdage en stang, der var knækket, siger Karl Strandhauge, ejer af Aspagaarden.

Igennem tiden har Holbæk Agro Center solgt 25 John Deere maskiner til Aspagaarden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For at nå op på de 1.381 HK skal man medregne Aspagaardens mejetærsker, en John Deere 9780 CTS med 30 fods skærebord, og en motor på 365 hestekræfter, der blev anskaffet i 2003.

Hvis man tæller efter, vil der stadig mangle 16 hestekræfter. De sidder på en John Deere havetraktor.