Abonnementsartikel

To gange Søren bag BioPartners ApS, som har fokus på biogas og gylleseparation

Søren Lehn Petersen og Søren Frandsen står bag det nye firma BioPartners ApS, som tilbyder ekspertise inden for procesteknologi med særlig fokus på biogas og gylleseparation.

Søren Lehn Petersen er uddannet kemiingeniør med tidligere ansættelser i rådgivningsvirksom-heder som blandt andet Hedeselskabet samt Green Farm Energy A/S. Søren Lehn Petersen har i sit seneste virke hos Green Farm Energy været involveret som en kernekompetence i biologiske og kemiske enhedsprocesser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Søren Frandsen er uddannet agro diplomingeniør også med fortid i Hedeselskabet og Green Farm Energy. Søren Frandsen har siden stiftelsen af Green Farm Energy haft kernekompetence i mekanisk og procesmæssig opbygning af Green Farm Energy konceptet. Senest har han haft stillinger som indkøbs-, projekterings- og proceschef.

Med en solid praktisk og teoretisk erfaring inden for procesteknologi ønsker BioPartners ApS at levere en saglig, faglig og uvildig rådgivning i forbindelse med processer, der blandt andet omfatter biogas-produktion og gylleseparering.

BioPartners ApS har domicil i Agro Business Park ved Foulum.