Abonnementsartikel

Maskinbladet og Maskinbladet.dk er på gaden i en fornyet opdateret version

 

Maskinbladet har fra denne udgave undergået en lettere opfriskning af layoutet, som gerne skulle gøre de mange spændende artikler mere indbydende at kaste sig over som læser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ændringerne er dog ikke større, end at det stadig er let at finde rundt i avisen, hvor artiklerne fortsat er organiseret inden for de kendte emner, politik, erhverv, teknik og mark samt kvæg- og svineartiklerne i en særskilt sektion.

De største ændringer sker på maskinbladet.dk, hvor debatmulighederne nu forbedres yderligere med konceptet Dialogen. Det er som hidtil gratis at deltage, og der er nu kategorier som Teknik, Husdyr, Udannelse med videre.

Det bliver også muligt at oprette brugeprofiler med beskrivelser, profilbilleder, vennelister og mulighed for at sende private beskeder imellem brugerne.

Ellers er der langt hen ad vejen tale om en generel opdatering af websitet i nyt moderne design, men stadig med fokus på nyheder og maskiner.

Vi minder også om, at vi bringer en arrangementskalender, hvor alle kan oprette arrangementer. Det samme er muligt med navnenyheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De daglige nyhedsbreve får også en overhaling og vil fremover også indeholde seneste tv-indslag, senest oprettede maskiner samt nyt om navne.