Abonnementsartikel

Fra og med denne udgave er det ikke længere postbudene, der leverer bladet

Om alt går vel sidder alle vores læsere med denne udgave af MaskinBladet i hånden senest lørdag 13. marts. Og det bliver ikke postbudet, men bladbudet, der har avisen med til vores læsere.

Fagbladsgruppen, der blandt andet udgiver MaskinBladet, har set sig nødsaget til at finde en ny distributør, efter PostDanmark varslede portostigninger på 250 procent efter 1. marts i år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Baggrunden for den voldsomme stigning er regeringens beslutning om at fjerne portotilskuddet til fagbladene i sammenhæng med, at PostDanmark har grebet chancen for at give portoen et gevaldigt hak opad.

- Vores valg af alternativ distributør faldt på Bladkompagniet, der også uddeler cirka 100 millioner abonnementsaviser og cirka 175 millioner løssalgsaviser landet over, fortæller Jørgen Lindhard, administrerende direktør for FagbladsGruppen.

Lige til postkassen

Bladkompagniet, der er ejet af Berlingske Bladslag og Politiken/Jyllands-Posten, har i mange år distribueret morgenaviser. Det kan derfor også være, at MaskinBladet kommer sammen med morgenavisen, hvor man holder en sådan.

- Men lige meget, hvad man holder i forvejen, vil Bladkompagniet aflevere MaskinBladet i postkassen, på køkkenbordet eller i et rør ved vejen eller ejendommen.

- Vi har også fået lovning på, at det allerede fra starten vil være muligt at have en lav fejlprocent. Og i løbet af to til tre måneder vil 99 procent af vores modtagere få bladet som forventet, siger Jørgen Lindhard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men skulle man mod forventning ikke få bladet, skal man blot ringe til os på telefon 96 26 52 66 eller gå ind på vores hjemmeside www.maskinbladet.dk

- Her kan man gøre opmærksom på, at man ikke har modtaget bladet som forventet, forklarer Jørgen Lindhard.

Han erindrer om, at man skal være momsregistreret for at modtage MaskinBladet gratis. I modsat fald kan man abonnere på bladet.