Abonnementsartikel

Scan-Sprayer lancerer 24 meter modulopbygget bom fra engelske Knight

Scan-Sprayer lancerede sin trailersprøjte i 2003, og til den kommende sæson er den opdateret på en række væsentlige punkter.

Blandt andet har trækanordningen fået flere justeringsmuligheder, og der er blevet mulighed for at levere sporfølgende træk - såvel manuelt som automatisk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Desuden er der nu bedre ergonomi omkring kemikaliepåfyldning, hvilket sikrer en mere sikker kemikaliehåndtering.

Til barske forhold

Scan-Sprayer lancerer desuden en helt ny modulopbygget 24 meter sprøjte bom, som er udviklet i samarbejde med Englands absolut førende sprøjtefabrik, Knight Farm Machinery.

Her har man årelang erfaring i udvikling og produktion af høj-kvalitetsbomme til forskellige forhold. Knights bomme er uifølge Scan-Sprayer anerkendt for deres kvalitet under barske forhold i lande som England, Australien og USA.

Der er lagt vægt på større stabilitet både horisontalt og vertikalt i den ny bom. De vertikale bevægelser minimeres ved en centerophængning af bommen med et fjeder- og dæmpersystem. Specielt de horisontale bevægelser er dæmpet ved hjælp af et "anti-yaw" system, hvilket sikrer en mere præcis dosering af plantebeskyttelsesmidlerne.

Klarer flere bredder

Den nye 24 meter bom kan bruges med arbejdsbredder på både 12, 20 og 24 meter. Og den har mulighed for som tilbehør individuelt at løfte sidefløjene. Desuden kan bommen leveres med en-sidet udfoldning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Scan-Sprayer trailersprøjten leveres med 2.500 liter (faktisk indhold 2.750) eller 3.000 (faktisk vol. 3.300) liter tank.