Abonnementsartikel

Helsinge Maskinforretning, der forhandler MF-produkter, får nu også forhandling af Schaeff-Terex" maskinprogram til landbrug samt bygge- og anlægssektoren

Det er både nyt og samtidig en forlængelse af 40 års tradition, når Helsinge Maskinforretning er blevet forhandler af Terex-Fermec rendegravere og Schaeff-Terex gravemaskiner, læssemaskiner og teleskoplæssere.

Helsinge Maskinforretning har fået en aftale om at forhandle produkter fra Terex-Fermec og Schaeff-Terex, som omfatter et bredt maskinprogram til bygge- og anlægssektoren samt landbruget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Helsinge Maskinforretning har gennem de seneste 40 år forhandlet og serviceret MF-produkter. Forhandlingen af Terex-Fermec rendegravere ligger i direkte forlængelse, idet MF"s produktlinje og fabrik for rendegravere for nogle år siden blev overtaget af Terex-Fermec.

Ud over rendegravere omfatter forhandleraftalen også Schaeff-Terex minigravemaskiner i intervallet fra 1,5 til 5,0 ton og midigravemaskiner fra 6,0 til 12,5 ton.

Schaeff-Terex leverer også knækstyrede gummihjulslæssere med en arbejdsvægt fra 3,5 til 11,5 ton, oplyser Helsinge Maskinforretning.

- Det er et bredt maskinprogram, som vi glæder os til at sælge og servicere. Schaeff-Terex er et meget stærkt navn på markedet for kompakte maskiner, og det passer fint ind i vores i forvejen brede produktprogram, siger salgschef Flemming Skøtt, Helsinge Maskinforretning.