Abonnementsartikel

80 tilmeldinger fra 16 lande til konference om landbrugsrådgivning

Det tegner til at blive en succes, når Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret, holder international konference om landbrugsrådgivning.

Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret er værter ved konferencen, som bliver holdt 22. - 23. januar på Hotel Legoland i Billund.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er den første af sin slags herhjemme, og forhåndsinteressen har været meget stor, skriver Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret, i en pressemeddelelse

- Vi havde forventet omkring 50 tilmeldinger, men er oppe på 80 deltagere, fortæller arrangementsplanlægger Kirsten Lund, der er uddannelseskonsulent ved Landscentret.

Europæisk netværk for rådgivere

16 nationer er repræsenteret på konferencen, og det giver mulighed for at udbrede danske erfaringer om landbrugsrådgivning til store dele af Europa.

- Jeg tror, at vi med konferencen dækker et behov for at udveksle erfaringer og få nye input internationalt. Der findes på nuværende tidspunkt ikke noget forum, hvor man har mulighed for det, siger Kirsten Lund.

Målet med konferencen er nemlig, at europæiske ledere og direktører inden for landbruget får mulighed for at hente inspiration til at udvikle deres virksomhed, så de kan matche nutidens og fremtidens efterspørgsel inden for rådgivning og forretningsstrategi.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derudover giver konferencen gode muligheder for at skabe netværk, som de kan bruge til gensidig sparring, erfaringsudveksling og til at igangsætte fælles projekter.

Programmet for konferencen findes på: www.lr.dk/uddannelse/diverse/internationalconference.htm