Abonnementsartikel

Nordjysk Lift investerer i teleskoplæssere til udlejning inden for landbruget

Nordjysk Lift har indkøbt to New Holland-teleskoplæssere for at tilfredsstille landbrugskundernes efterspørgsel efter leje-maskiner.

- Vi har traditionelt en betydelig udlejning til landbrugskunder. Mange landmænd bygger selv, og vi har ofte udlejet anlægsmaskiner til landmænd, der skulle grave ud til et byggeri eller til en gylletank, men det kan også være betonværktøj eller andre typer udstyr, fortæller direktør Per Nielsen, Nordjysk Lift.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De seneste to New Holland-teleskoplæssere er købt hos S.D. Kjærsgaard med henblik på vore kunder i landbruget.

- Det er en bomstærk maskine, som vi har fået udstyret med blandt andet trækkrog og forstærket hydraulik samt med hydraulisk skift, så de er lette at anvende til mange formål, siger han.

- Landmændene er meget kreative og anvender ofte maskinerne til flere formål samtidig, så der stilles store krav til udstyr og alsidighed, siger Per Nielsen.

De to nye teleskoplæssere er New Hollands model LM1340. LM-serien består af modeller med en rækkehøjde fra 13 til 17 meter. Teleskoplæsserne fra New Holland er nyudviklede og er først blevet introduceret på det danske marked i 2003.

Nordjysk Lift har i forvejen en flåde af teleskoplæssere i forskellige størrelser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ud over at betjene landbruget og entreprenørsektoren med maskiner har Nordjysk Lift for nylig indkøbt maskiner til den grønne sektor, hvor der er investeret i New Holland-kompakttraktorer og græsplejeudstyr fra Wiedenmann.