Abonnementsartikel

SMS mere effektiv end intern e-mail, og så er det nemt at komme i gang

Skriv en besked på din PC og få sekunder senere kan modtageren se den på sin mobiltelefon uden installation af nyt software eller investering i nyt hardware.

SMS-kommunikation er ved at vinde indpas i erhvervslivet og hos det offentlige, hvor firmaer og kommuner finder ud af at denne form for kommunikation i nogle tilfælde er mere effektiv end e-mail. Og ved at bygge funktionen ind i et eksisterende Intranet, kan hele organisationen virkelig få gavn af den.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Har man medarbejdere, der ikke sidder konstant ved en computer, kan man være nogenlunde sikker på, at de altid har deres mobiltelefon på sig. Derfor kan man hurtigere få fat i disse medarbejdere med en SMS-besked end med en e-mail, der ligger og venter på at vedkommende åbner sit mail program.

Det er oplagt at bruge SMS’ere til eksterne medarbejdere som chauffører eller repræsentanter, men også til butikspersonale og andre, der ikke har en fast arbejdsstation med e-mail.

Forskellige SMS løsninger

Når man ser bort fra at sende fra mobil til mobil, som de unge gør stor brug af, er der to måder at sende SMS’erne på:

Mail til mobiltelefonen

På Beeeasy.dk kan man komme hurtigt og nemt i gang med SMS-beskeder uden større investeringer og uden installation af nyt software.

Alt foregår over Internettet på www.beeeasy.dk hvor man kan købe SMS’ere, se sine kvitteringer, se de beskede,r der allerede er sendt med mere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Så snart man er tilmeldt, kan man gå i gang med at sende beskederne via et e-mail program. I stedet for modtagerens e-mail adresse skriver man blot mobiltelefonnummeret og en mailkode. Få sekunder efter at e-mailen er sendt, bliver den modtaget af telefonen.