Abonnementsartikel

PIC's moderselskab, Sygen International PLC, opnåede i det seneste regnskabsår et overskud på 7,7 millioner engelske pund

Sygen International PLC, der er PIC’s moderselskab, opnåede i det seneste regnskabsår et overskud på 7,7 millioner engelske pund.

Der er tale om en forbedring på 18 procent i regnskabsåret, der sluttede 30. juni, sammenlignet med regnskabsåret 2002-2003.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Overskuddet er før skat og hensættelser forbedret med 33 procent, fra 5,4 millioner pund til 6,0 millioner pund, sammenlignet med seneste regnskabsår, oplyser Sygen International.

Regnet efter fradrag af særlige posteringer viste regnskabet dog før skat et fald, idet overskuddet på 6,0 millioner pund i år skal sammenlignes med 7,1 millioner pund for det seneste regnskabsår.

- Trods betydelige forbedringer over det forløbne år er afkastet mindre end vores forventninger i begyndelsen af året. Stigningen på det nordamerikanske marked efter afmatningen på svinemarkedet i 2003 foregik langsommere, end vi forventede, udtaler Sygen International.