Abonnementsartikel

Pöttinger er medarrangør af en stor maskindemonstration 23. og 24. september, som holdes hos gårdejer Bent Søeberg, som er nabo til Alfax i Vonsild ved Kolding

Pöttinger DK inviterer igen i år til en maskindemonstration med en række deltagende firmaer.

Sidste år havde Pöttinger stor deltagelse ved en demonstration i Nordjylland, og i år er arrangementet lagt i det sydjyske.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Blandt de deltagende firmaer finder man - foruden Pöttinger - KK-Import (fremviser Köckerling), Ingemann-Larsen (fremviser Strautman), HCP, Leasing Fyn, Chief Danmark, IH Maskiner, Valtra, MO Implements, Alfax, Thomsen trailers, Yding Maskinforrening og Dansk-Fransk Maskinimport.

I modsætning til sidste års demonstration er der i år deltagende traktorleverandører.

Thomas Birkballe fra Pöttinger DK fortæller, at der er planlagt en græsdemonstration om formiddagen og en jordbehandlingsdemonstration om eftermiddagen. Derudover vises gyllevogne og møgspredere i praktisk brug.

Endvidere vil der også blive mulighed for at prøve forskellige traktorer med eller uden redskab på et lukket testareal.

Maskinkonsulent præsenterer

Alle demonstrationsmaskinerne bliver præsenteret af maskinkonsulent Kim Brodersen fra Bygnings- og Maskinkontoret i Aabenraa.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På dagen er der tillige mulighed for at se, hvordan en græspille fremstilles. Det kan lade sig gøre, fordi grøntpillefabrikken Alfax holder åbent hus samtidig med maskindemonstrationen.

- Da vi viser et stort udvalg af maskiner i praksis og på udstilling, vil vi garantere flere end 40 kørende enheder, hvor en del af dem vil være maskinnyheder, siger Thomas Birkballe.

Yderligere oplysninger om arrangementet kan findes på www.poettinger.at/dk